FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente wint wederom in de eigen Veste

Onze Boys in Red hebben thuis met 4-1 van ADO Den Haag gewonnen. Ünal (2x) Mokotjo en Celine scoorden voor de thuisploeg. Jansen scoorde voor de gasten.

Ünal trof eerst, na een klein kwartier, doel met een prachtige vrije trap. En tien minuten voor rust kopte hij een schitterende voorzet op maat van Mokotjo feilloos tegen de touwen. Een verdiende voorsprong.

Na de thee ging ADO op jacht naar een treffer, maar liep tegen een counter aan, waarbij Celina in twee instanties scoorde. In de 88e minuut wist ADO wat terug te doen, Jansen scoorde de 3-1. Mokotjo bepaalde de eindstand op 4-1 met een rake schuiver vanuit de rebound na een bal op de paal van Oosterwijk. Al met een verdiende overwinning voor onze Boys. Good Gaon!!!!

FC Twente – ADO Den Haag 4-1 (2-0)

Scoreverloop
13’ Enes Ünal 1-0
36’ Enes Ünal 2-0
55’ Bersant Celina 3-0
88’ Kevin Jansen 3-1
90′ Kamohelo Mokotjo 4-1

Scheidsrechter: Pol van Boekel
Toeschouwers: 24.100
Gele kaart: Jeroen van der Lely (FC Twente), Sheraldo Becker, Thomas Meissner (ADO Den Haag)

Opstelling FC Twente: Marsman, Van der Lely, Andersen (25’ Katsikas), Bijen, Trajkovski, Mokotjo, Klich, Celina, Yeboah, Ünal (70’ Oosterwijk) en F. Jensen (57’ Hölscher).

Opstelling ADO Den Haag: Setkus, Meissner, Beugelsdijk, Kanon (46’ Jansen), San Roman, Meijers, Trybull, Duplan, Marengo (46’ Van der Heijden), Havenaar en Becker (77’ Schaken).

Reacties zijn afgesloten.