FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente wint van arbiter in de Veste

Onze Boys in Red hebben zondagmiddag, Vitesse met 2-1 verslagen. Het was een verdiende overwinning voor De Tukkers. Laten we zeggen dat de arbitrage een offday had. Door deze overwinning staat Twente trots 6e in de eredivisie.

Twente kwam goed uit de startblokken en kwam voor rust op voorsprong, dankzij een goal van Ünal. Net voor de thee dachten de Tukkers de 2-0 te maken, maar scheidsrechter Manschot keurde het doelpunt van Yeboah compleet onterecht af.

In de tweede helft eiste de scheidsrechter weer de hoofdrol op, door geen penalty te geven. Hierdoor werd Twente wederom benadeelt. De tweede Twentse treffer kwam er alsnog, toen  Celina na goed voorbereidend werk van Oosterwijk en Chinedu Ede de 2-0 maakte. In blessuretijd deed Vitesse wat terug:  Baker tekende voor de 2-1. Al met al een dik verdiende overwinning voor de thuisploeg. Good goan!!!!!!!

FC Twente – Vitesse 2-1 (1-0)

Scoreverloop
16′ Ünal 1-0
85′ Celina 2-0
90′ Baker 2-1

Scheidsrechter: Jeroen Manschot
Toeschouwers: 22.900
Gele kaart: Trajkovski (FC Twente), Nakamba (Vitesse)

Opstelling FC Twente: Marsman, Van der Lely, Bijen, Thesker, Trajkovski, Klich, Van der Heyden, F. Jensen (71′ Ede), Yeboah (86′ Katsikas), Ünal (54′ Oosterwijk), Celina.

Opstelling Vitesse: Room, Leerdam, Kashia, Van der Werff (64′ Miazga), Kruiswijk, Nakamba, Baker, Foor, Rashica (28′ Van Bergen), Van Wolfswinkel, Tighadouini (46′ De Souza).

Reacties zijn afgesloten.