FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Onnodig gelijkspel tegen PEC Zwolle

Zondagmiddag hebben onze Boys in Red niet weten te winnen van Zwolle . In een matig duel werd het 2-2. Klich bracht onze Boys na een kleine tien minuten spelen vanaf elf meter op voorsprong. Mokhtar maakte vijf minuten voor rust gelijk. Ünal schoot in de 77e minuut de 2-1 binnen, maar Warmerdam zorgde in de slotfase voor de 2-2.

De eerste helft ging gelijk op en speelde Twente zeer rommelig, PEC bood goed weerstand. Na de thee speelden De Tukkers een stuk beter, maar uiteindelijk werd het 2-2. Het was een onnodig gelijkspel, de 2-2 had zeker voorkomen kunnen worden en er waren een aantal grote kansen op 3-1. Jammer, maar onze Boys speelden bij vlagen weer mooi aanvallend voetbal. Good Goan!!!

FC Twente – PEC Zwolle 2-2 (1-1)

Scoreverloop:
9’ Klich 1-0 (pen.)
40’ Mokhtar 1-1
77’ Ünal 2-1
84’ Warmerdam 2-2

Scheidsrechter: Dennis Higler
Gele kaart: Klich, Trajkovski, Bijen (FC Twente), Sandler (PEC Zwolle)
Toeschouwers: 24.900

Opstelling FC Twente: Marsman, Ter Avest, Thesker, Bijen, Trajkovski, Mokotjo, Klich, Celina, Yeboah (65’ Seys), Unal, Ede (76’ R. Jensen).

Opstelling PEC Zwolle: Van der Hart, Schenkeveld, Sandler, Van de Pavert, Verdonk, Brama (26’ Warmerdam), Holla, Ehizibue (76’ Karagounis), Saymak (71’ Menig), Mokhtar, Achahbar.

Reacties zijn afgesloten.