FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente verlies in Nijmegen

Zaterdagavond hebben onze Boys In Red met 3-2 verloren. De eerste verliespartij sinds september. NEC was zeer effectief en Twente speelde de eerste helft slap en tweede helft was beter van onze Boys.

Twente begon goed aan de eerste helft en was duidelijk de bovenliggende partij. Maar wist dit niet om te zetten in een doelpunt. Aan de andere kant was NEC zeer effectief en wist Grot 2x het net te vinden. Het spelbeeld was, NEC leunt achterover en wachtte op de fout van Twente. De verdediging zag er twee keer niet sterk uit. Twente speelde voorspelbaar.
Twente kwam na de thee beter uit de startblokken en Unal scoorde al snel de 2-1. Maar was het wederom NEC dat de 3-1 maakte. Niet veel later kwam de spanning weer terug door een eigen doelpunt van NEC. Twente ging nadrukkelijk opzoek naar de gelijkmaker, maar het bleef 3-2 voor de thuisploeg. Twente was zeer slordig aan de bal en NEC maakte hier dankbaar gebruik van. Hopen dat onze Boys dit goed oppakken en volgende week weer gaan voetballen. Good Goan!!
Scoreverloop
1-0 27’ Grot
2-0 36’ Grot
2-1 51’ Ünal
3-1 59’ Dumic
3-2 79’ Dyrestam (e.d.)Scheidsrechter: Dennis Higler
Toeschouwers: 11.092
Gele kaart: Jay-Ray Grot (NEC Nijmegen)Opstelling NEC Nijmegen: Delle, Dyrestam, Dumic, Golla, Fomitschow, Von Haacke (66’ Buwalda), Bikel, Breinburg, Grot (66’ Kadioglu), Mayi (84’ Owusu-Abeyie)en Rayhi.

Opstelling FC Twente: Marsman, Ter Avest, Bijen, Thesker, Van der Lely, Mokotjo, Klich, Ede (72’ Oosterwijk), Yeboah (46’ Seys), Ünal en Celina.

 

Reacties zijn afgesloten.