FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente hard onderuit in Arnhem

Zondagmiddag zijn onze Boys in Red niet goed begonnen aan de Tweede seizoenshelft, tegen Vitesse werd het 3-1 voor de thuisploeg. Baker, van Wolfswinkel en Rachica wisten te scoren voor de thuisploeg en Klich wist de eer nog te redden door een penalty raak te schieten. Het was een verdiende overwinning voor Vitesse.

De Arnhemmers zetten vanaf het begin direct druk en de verdediging van Twente, die uit vijf man bestond, rammelde aan alle kanten. Na een kwartier profiteerde Baker, die vrij kon uithalen. Van Wolfswinkel maakte op slag van rust de 2-0 na een vlotte aanval.

Gelijk na rust hun maakte ,wederom, Bijen een fout waarna Rashica de 3-0 maakte. Vitesse kreeg daarna kansen op meer en Twente op de eretreffer. Klich scoorde tegen vanaf de stip nadat Seys gevloerd was. In de slotfase moest Vitesse het zelfs nog even met een man minder doen, nadat Baker rood had gekregen omdat hij Trajkovski bewust op de hakken had getrapt. Vitesse is dankzij een 3-1 zege op Twente de Tukkers op de ranglijst gepasseerd en staat nu zevende. Good Goan!!!!

Eindstand: Vitesse – FC Twente 3-1 (2-0)
Scoreverloop: 13’ Baker 1-0, 39’ Rashica 2-0 ,47’ Rashica 3-0, 78’ Klich 3-1 (pen.)
Toeschouwers: 15.194
Scheidsrechter: E.Jansen
Gele kaart: Leerdam (Vitesse), Klich, Seys) (FC Twente)
Rode kaart: 81’ Baker (Vitesse)

Opstelling Vitesse: Room, Leerdam, Kashia, Van der Werff, Kruiswijk, Baker, Yeini, Foor, Rashica (85’ Miazga), Van Wolfswinkel (79’ Zhang), Tighadouini (68’ Van Bergen).

Opstelling FC Twente:  Marsman, Trajkovski, Andersen, Bijen (60’ F.Jensen), Ter Avest, Thesker, Klich, Van der Heyden (74’ Mokotjo), Unal, Yeboah, Celina (60’ Seys).

Reacties zijn afgesloten.