FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente wint van PEC Zwolle

Onze Boys in Red hebben zondagmiddag met 1-2 gewonnen van PEC Zwolle. Voor de rust stond 1-1 op het scorebord. In de tweede helft speelden De Tukkers ruim 40 minuten met 10 man, na een rode kaart voor Celina. Assaidi wist de 1-2 te scoren na zwak verdedigen van Van der Hart. Met hangen en wurgen bleef Twente overeind.

Seys bracht Twente op voorsprong. Kort daarna wist Menig gelijk te maken. Aan het begin van de tweede helft kreeg Celina rood, nadat hij een schoppende beweging had gemaakt na Holla. Debutant Assaidi bracht Twente opnieuw op voorsprong, door de bal van 35 meter in het doel te werken. De 1-2 bleek vervolgens de winnende treffer. Het was geen verdiende overwinning maar wel een mooie. Good Goan!!

PEC Zwolle – FC Twente 1-1 (1-2)

Scoreverloop:
8’ Seys 0-1
31’ Menig 1-1
55’ Assaidi 1-2

Scheidsrechter: M. Van den Kerkhof

Gele kaart: Van Polen (PEC Zwolle), Ter Avest (FC Twente)
Rode kaart: Celina (49’)
Toeschouwers: 12.800

Opstelling PEC Zwolle: Van der Hart, Van Polen, Marcellis, Van de Pavert (46’ Schenkeveld), Warmerdam, Saymak (68’ Mokhtar), Holla, Thomas, Ehizibue, Brock-Madsen, Menig (71’ Nijland).

Opstelling FC Twente: Marsman, Ter Avest, Andersen, Thesker, Van der Lely, Mokotjo, Klich, Celina, Seys (62’ F.Jensen), Ünal (82’ Bijen), Assaidi (57’ Trajkovski).

Reacties zijn afgesloten.