FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Busreis AZ – FC Twente (zaterdag 22 april)

FCT Riessen wil tijdens het huidige seizoen nog 1 uitwedstrijd bezoeken met een eigen bus vanaf Café Spekhorst. Er is gekozen voor de wedstrijd AZ – FC Twente op zaterdag 22 april, speeltijd 19.45 uur. De prijs zal tussen de 30 en 35 euro per persoon bedragen. Update: de busreis gaat door! 15.45 uur verzamelen bij Spekhorst.

Bij volle bussen genieten leden uiteraard voorrang op niet-leden. Afgaande op de prijs van de voorgaande jaren, kunnen we vanaf 35 personen de wedstrijdkaart inclusief vervoerskosten aanbieden voor een prijs tussen de 30 en 35 euro per persoon. Niet-leden betalen € 5,- meer, of kunnen ter plekke lid worden (en krijgen dan gelijk de korting). De wedstrijd wordt zaterdag 22 april om 19.45 uur gespeeld. De deelnemers dienen zich om 15.45 te verzamelen bij Cafe Spekhorst.

Belangrijk: een SeizoenClubcard (SCC) of Clubcard (CC) is verplicht voor iedereen die een uitwedstrijd wil bezoeken. Let er dus op dat de naam die je in onderstaand formulier invult, hoort bij het (S)CC nummer dat je doorgeeft! FC Twente controleert hierop. Indien de naam niet overeenkomt met het doorgegeven (S)CC nummer, kan er geen wedstrijdticket worden gereserveerd!

Heb je je aangemeld en is bevestigd dat de busreis doorgang kan vinden? Dan is je kaart + busvervoer gegarandeerd. We gaan er dan van uit dat je ook daadwerkelijk meegaat. Indien je de wedstrijdkaart en busvervoer niet afneemt, dan zijn we genoodzaakt om de kosten voor de wedstrijdkaart en het busvervoer in rekening te brengen.

Programma

15:45 uur – Aanvang bij café Spekhorst voor de betaling.
16.15 uur – Vertrek uit Rijssen.
19.45 uur – Aanvang wedstrijd.
21.30 uur – Einde wedstrijd.
00.00 uur – Verwachte terugkomst in Rijssen.

Je kunt je opgeven via het onderstaand formulier:

Opgeven kan niet meer.

We hopen er weer een gezellige trip van te maken, maar dit kan niet zonder jullie medewerking en wij vragen dan ook even jullie aandacht voor het volgende: FCT Riessen zal zorgen voor drankverkoop (bier en fris) in de bus. kosten 1 euro per blikje. Een ieder is vrij om zelf wat mee te nemen, zolang het maar geen glaswerk is. Degene die denkt onrust te kunnen veroorzaken in onze bus wordt zonder pardon uit de bus gezet en moet maar zien hoe hij of zij thuis komt. Dit geldt ook in geval van overmatig drankgebruik.

Wanneer er iets niet duidelijk is, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@fctriessen.nl!

Voor eventuele wijzigingen, zie de actuele informatie op onze onze busvervoer-pagina.

Reacties zijn afgesloten.