FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

FC Twente Supporterstoernooi 2017

Op zaterdag 27 mei organiseert supportersvereniging FCT Riessen weer het jaarlijkse 6-tegen-6 supporterstoernooi.

De doelstelling is net als voorgaande jaren, dat alle supportersverenigingen van FC Twente uit de gehele regio een of meerdere teams inbrengen. Via deze website is het vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor dit voetbaltoernooi. De verschillende teams zullen tegen elkaar gaan strijden om de felbegeerde “Arjan Baas Wisselbokaal”. Ook FC Twente-supporters die niet zijn aangesloten bij een supportersvereniging mogen zich inschrijven.

Het voetbalfestijn zal op zaterdag 27 mei plaatsvinden op het terrein van de Rijssense voetbalvereniging Sportclub Rijssen, waar onder meer een grote feesttent en een eetgelegenheid aanwezig zal zijn. Er is voor deze dag een professionele drive-in aanwezig en voor de allerkleinsten zijn er weer diverse activiteiten geregeld. Ook als bezoeker bent u ook van harte uitgenodigd! Aan het eind van de dag wordt de prijsuitreiking verricht.

Dag: Zaterdag 27 mei 2016
Locatie: Sportpark ‘De Koerbelt’ te Rijssen
Aanvang: 13:00 uur
Einde: rond 19:30 uur
Kosten: € 25,- per team (ieder team krijgt één meter bier)
Opgave per team: minimaal 6 personen, er is geen maximum gesteld aan het aantal spelers per team

Inschrijven kan tot en met 14 mei 2017
Wanneer je een inschrijving verstuurt, ontvang je een bevestigingsmail. De organisatie van het supporterstoernooi zal vervolgens contact opnemen. Het inschrijfgeld dient vooraf te worden voldaan. De instructies hiervoor ontvangt u via de mail. Kijk voor meer informatie op www.fctriessen.nl.

Inschrijven kan niet meer

fctriessen supporterstoernooi 2017

Reacties zijn afgesloten.