FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Dikke nederlaag op de slotdag van het seizoen!

Zondagmiddag hebben onze Boys het enerverende seizoen niet op passende wijze kunnen afsluiten. In de eigen Veste werd het, in een doelpuntrijk duel, 3-5 voor FC Groningen.

De thuisploeg begon slap aan het de wedstrijd en twee minuten schoot Linssen Grunn op voorsprong. Twente drong daarna meer aan, maar tot grote mogelijkheden kwam het niet. Via een standaardsituatie kwam de ploeg langszij. Klich bereikte uit de corner George, die bij de eerste paal raak kopte. Kort daarna scoorde Idrissi twee keer op vrijwel dezelfde wijze en zette zijn ploeg op een 1-3 voorsprong. Vlak voor rust werd het 1-4 door een eigen doelpunt van Thesker. Het spel van de thuisploeg was zwak en futloos.Na rust wist Klich een strafschop te benutten, nadat Trajkovski werd geduwd in de zestienmeter. Lang konden we wederom niet genieten, want Groningen had direct een antwoord op de tegentreffer en scoorde via Sǿrloth de 2-5. Vijf minuten voor tijd scoorde Ünal na een mooie individuele actie nog de 3-5, zijn achttiende doelpunt van het seizoen. Al met een geen mooie afsluiting van een mooi seizoen, op sportief gebied. Tot volgende seizoen, Good Goan!!!

FC Twente – FC Groningen 3-5  (1-4)

Scoreverloop
‘2 Linssen 0-1
’19 George 1-1
’25 Idrissi 1-2
’29 Idrissi 1-3
’43 Thesker (e.d) 1-4
’65 Klich (pen) 2-4
’66 Sǿrloth 2-5
’85 Ünal 3-5

Arbiter: Pol van Boekel
Toeschouwers: 26.200

FC Twente: Marsman, Van der Lely, Thesker, Andersen, Trajkovski, Mokotjo, Klich, Jensen, Celina (46’ Hooiveld), Ünal, George

FC Groningen: Padt, Davidson, Memisevic, Reijnen, Jenssen, Linssen (76’ Van Weert), Bacuna, Mahi (62’ Sǿrloth), Drost, Bijl, Idrissi (67’ Hrustic)

Reacties zijn afgesloten.