FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Verkoop Buskaarten

Zoals je op de pagina van het busvervoer kunt lezen, vertrekt de bus zaterdag 19 augustus om 16.45 uur uur richting de Grolsch Veste voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Ook dit seizoen wordt er uiteraard weer bier en frisdrank in de bus verkocht. Per ingang van het nieuwe seizoen bedraagt de prijs 1,20 Euro per blikje.

Voorafgaand aan het vertrek van de bus naar de thuiswedstrijd FC Twente – VVV Venlo, is het mogelijk om in Café Spekhorst buskaarten te kopen voor de gehele eerste seizoenshelft. De verkoop van de buskaarten loopt van 16.00 tot 16.30 uur. De prijs bedraagt, net als de vorige 2 seizoenen, 50 Euro. Met de buskaart van FCTRiessen kun je in de bus van FCTRiessen meereizen naar alle thuiswedstrijden van FC Twente in de competitie tot aan de winterstop. Ga je niet elke wedstrijd mee met de bus van FCT Riessen? Geen probleem, je kunt ook per wedstrijd betalen. Leden betalen per keer 8 Euro, niet leden betalen 10 Euro per busreis naar de Grolsch Veste.

 

Reacties zijn afgesloten.