FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Onze Boys winnen van Roda JC (+ fotoverslag)

Zaterdagavond hebben onze Boys in Red drie punten gepakt tegen Roda JC Kerkrade. In de eigen Veste werd het 3-0 voor De Tukkers. Bekijk hier de foto’s!:
De eerste helft was niet om aan te gluren, maar de rust stand was wel 1-0. De tweede helft was ook niet van een hoog niveau, maar gelukkig wisten onze Boys nog wel drie keer te scoren.

In de eerste helft zette Assaidi de thuisploeg op voorsprong. Na een overtreding op hem in de zestien nam hij zelf de strafschop. In de tweede helft verdubbelde Assaidi de score. Van dichtbij schoot hij binnen. Het slotakkoord was voor Bijen. Boere kopte vanuit een hoekschop op de lat, waarna de bal recht in de voeten van Bijen kwam. Op een meter van de doellijn tikte hij binnen. Al met al een verdiende overwinning op een directe concurrent. Door deze overwinning staan we nu 13e op de ranglijst.

Dinsdagavond spelen onze Boys opnieuw in De Veste, dan treft de ploeg in de 2e ronde van de beker FC Eindhoven.

Good Goan!!!

FC Twente – Roda JC Kerkrade 3-0 (1-0)

Scoreverloop
‘26  Assaidi 1-0
’57  Assaidi 2-0
’73 Bijen 3-0

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük
Toeschouwers: 23.600
Gele kaart: Lam, Holla (FC Twente), Kum, Schahin (Roda JC)

Opstelling FC Twente: Brondeel, Ter Avest, Lam, Bijen, Cuevas, Holla (85’ Van der Heyden), Liendl, Jensen (74’ Tighadouini), Assaidi (85’ Buckley-Ricketts), Boere en Slagveer.

Opstelling Roda JC Kerkrade: Jurjus, Götz, Kum, Auassar, Vansteenkiste, Gnjatic (50’ Ndenge), El Makrini (74’ Vancamp), Rosheuvel, Gustafson, Engels (77’ Van Velzen) en Schahin.

Reacties zijn afgesloten.