FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente strijdend ten onder tegen PSV

Zondagmiddag hebben onze Boys in Red met 4-3 verloren van PSV.

In een knotsgekke wedstrijd (de eerste wedstrijd met Verbeek als trainer) wisten onze Boys drie keer een achterstand om te buigen. Uiteindelijk was een eigen goal van Thesker, uit een voorzet van Locadia, bepalend voor het verlies.

Locadia bracht PSV na een kwartier spelen op voorsprong. Kort daarna zorgde Thesker voor de gelijkmaker. Na een uur spelen zette van Ginkel de thuisploeg uit ,een zeer dubieuze gegeven penalty, op 2-1. Even later bracht Lam Twente met een afstandsschot opnieuw langszij. Invaller de Jong bracht de Eindhovenaren met zijn eerste doelpunt in meer dan duizend minuten op 3-2, maar Jensen maakte even later opnieuw gelijk. Thesker bezorgde de Eindhovenaren met een eigen doelpunt alsnog de winst.

Al met al een zuur verlies voor onze Boys, maar vandaag was de ploeg strijdvaardig en toonde het tot 3 keer toe veerkracht. Dit biedt wel perspectief voor de komende weken. Good Goan!!!!

Reacties zijn afgesloten.