FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente krijgt pakslaag van Heerenveen

Onze Boys in Red hebben het positieve spel van de vorige wedstrijd tegen PSV niet weten door te zetten. In de eigen Veste werden we van de mat gespeeld door sc Heerenveen en is de wedstrijd in een 0-4 nederlaag geëindigd.

Onze Boys speelden het eerste kwartier redelijk, maar echte kansen waren er niet. De gasten kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong. Vanuit een corner werkte verdediger Hoegh de bal in het doel. De Tukkers hadden geen antwoord op het spel van de Friezen. Vlak voor rust scoorde Vlap de 2-0.

Na rust speelden onze Boys een stuk aanvallender en waren er twee kansjes, maar Heerenveen sloeg toe op het moment dat Twente aandrong voor de aansluitingstreffer. Odegaard profiteerde van slap verdedigend werk en schoot de bal in een leeg doel. Veerman was met een lage schuiver verantwoordelijk voor de eindstand.

Al met al een zeer teleurstellend debuut voor Verbeek in de eigen Veste. Er was geen beleving bij onze Boys, dus verdiend verlies. Good Goan!!!

FC Twente – sc Heerenveen 0-4 (0-2)

Scoreverloop
24’ 0-1 Hoegh
43’ 0-2 Vlap
61’ 0-3 Odegaard
87’ 0-1 Veerman

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis
Toeschouwers: 25.600
Gele kaart: F. Jensen, Cuevas (FC Twente), Dumfries (sc Heerenveen)

Opstelling FC Twente: Brondeel, Van der Lely, Bijen, Thesker, Cuevas, Liendl (46’ Tighadouini), Lam, F. Jensen, Slagveer (80’ George), Boere en Assaidi.

Opstelling sc Heerenveen: Hahn, Dumfries, Hoegh, Naess (32’ Schmidt), Pierie, Schaars, Kobayashi, Odegaard, Mihajlovic (58’ Van Amersfoort), Ghoochannejhad (64’ Veerman) en Vlap.

Reacties zijn afgesloten.