FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

FCT Riessen Bingo 2017 (+foto’s)

In navolging van vorig jaar, organiseert FCT Riessen dit jaar wederom een bingo. Dit bingofestijn vindt plaats op vrijdag 1 december in Café Spekhorst. Update: de foto’s zijn toegevoegd!

Net als vorig jaar hebben hebben we ervoor gekozen om een ‘normale’ bingo te organiseren. De FCT Riessen Bingo van 2017 vindt plaats op vrijdag 1 december in Café Spekhorst. De zaal is om 20.30 geopend. Vanaf 20.30 is het mogelijk om bingoboekjes te kopen. De Bingo begint om 21.00.

Elk boekje bevat 10 vellen met 6 kaarten. Er worden in totaal 10 ronden gespeeld. Per ronde speel je dus mee met 6 kaarten. Het is mogelijk om met een heel of een half boekje deel te nemen. Met een half boekje speel je per ronde mee met 3 kaarten.

Kosten:

Een half boekje kost 10 Euro voor FCT Riessen leden. Niet leden betalen 15 Euro. De kosten voor een heel boekje bedragen 15 Euro (voor leden) en 20 Euro voor niet leden.

Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder artikelen beschikbaar gesteld door onze sponsoren, diverse vleespakketten en FC Twente artikelen

Reacties zijn afgesloten.