FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente door na strafschoppen (+ Fotoverslag)

Woensdagavond hebben onze Boys in Red weten te winnen van Ajax. In de Veste werd het 1-1 in de reguliere speeltijd. In de verlenging werd niet gescoord, dus moesten strafschoppen de doorslag geven. Drommel werd de held van de avond. Klik hier voor de foto’s.

De eerste helft was Twente vooral aan het verdedigen en zocht Ajax de aanval. In de 18e minuut is het dan ook Kluivert die de 0-1 maakt. Daarna blijft het spelbeeld hetzelfde, Twente laat het spel aan Ajakkus. Er waren nog wel twee zwakke momenten van de scheidsrechter, waarin hij had moeten fluiten voor Twente een strafschop en een overtreding.

Twente begon beter aan de tweede helft en er waren kansjes. Het spel golfde op en neer. Van de Lely had een prima invalbeurt, hij had Kluivert wel onder controle. Het spelbeeld was duidelijk veranderd, Onze Boys speelden veel beter. Vlak voor tijd maakte Assaidi het nog spannend, 1-1 90e minuut via Veltman.

In de eerste verlenging werd er niet gescoord. In de Tweede verlenging moest Lam met rood eraf na tweede gele kaart. Drommel hield Twente op de been met een geweldige redding.

De strafschoppen waren mega spannend, Drommel redde wederom Twente.

Waarom de 1e helft zo verdedigend spelen en pas de 2e helft aanvallend spelen. Gewoon de hele wedstrijd knallen, dr an met de lippe. Absolute man lof the match was Assaidi.

Al met al een teamprestatie van topformaat. Good goan!!

Welkom in de hel van Enschede.

 

Reacties zijn afgesloten.