FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Teleurstellend gelijkspel

Onze Boys in Red zijn matig begonnen aan de tweede helft van de competitie. In Kerkrade werd het 1-1.

Roda JC opende het sterkst met een knal van Auassar (redding in twee instanties van Drommel) en een schuiver voorlangs van Dijkhuizen.Twente kreeg op slag van rust echter de grootste kans: Boere trof via de benen van Jurjus de paal.

Na rust zette Vuckic Twente verdiend op 1-0 na een mooie combinate met Assaidi. Daarna trof Boere oog in oog met Jurjus weer de paal, terwijl twee medespelers ook vrij stonden. Roda’s slotoffensief leverde veel kansen op een uiteindelijk ook de 1-1. Schahin kopte kort voor tijd raak uit een voorzet van Rosheuvel.Boere werd uiteindelijk de schlemiel van de avond met z’n gemiste kansen. Good goan!!!

Reacties zijn afgesloten.