FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente verliest van PSV (Fotoverslag)

Update: Fotoverslag is toegevoegd. Onze boys in red hebben zaterdagavond van PSV verloren. De Eindhovenaren wonnen met 0-2. De wedstrijd had twee gezichten, de eerste helft speelde Twente angstig en de tweede helft met lef.
PSV kwam in de eerste helft al vroeg op voorsprong via Lozano. hij kopte raak uit een voorzet van bergwijn. de tukkers hadden geen antwoord op de vroege treffer. ze speelden rommelig, er zat geen lijn in het spel.

In de tweede helft drongen onze boys aan op de gelijkmaker. Ondanks goede kansen kwam die er niet. In de slotfase gooide PSV het duel op slot. Arias bepaalde de eindstand op 0-2. het spel van ons Twente is nog te wisselvallig en moet gewoon beter. good goan!!!!!

FC Twente – PSV 0-2 (0-1)

Scoreverloop
04’ Lozano 0-1
90’ Arias 0-2

Toeschouwers: 25.700
Scheidsrechter: Kevin Blom
Gele kaart: Maher

Opstelling FC Twente: Drommel, Ter Avest (86’ Hooiveld), Bijen, R. Jensen, Cuevas (80’ Tighadouini), Lam, Vuckic, Maher, F. Jensen, Boere (65’ El Hamdaoui), Assaidi.

Opstelling PSV: Zoet, Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet, Hendrix, Ramselaar (84’ Mauro), Van Ginkel, Lozano, De Jong, Bergwijn (70’ Luckassen).

Fotoverslag:

Reacties zijn afgesloten.