FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Wederom verlies

Onze Boys in Red stonden zaterdagavond na 90 minuten spelen wederom met lege handen.


De Tukkers gingen op bezoek bij sc Heerenveen met 1-0 onderuit.

De Friezen controleerden het duel, maar stichtten aanvankelijk enkel gevaar met afstandsschoten. In het eerste halfuur was Zeneli driemaal gevaarlijk; Drommel bracht redding.Boere zorgde voor het enige gevaar namens ons Twente met een vroege kopbal (naast).

Na rust viel de 1-0: Høegh kopte raak uit een indraaiende vrije trap. In de slotfase probeerde Twente meer druk te zetten op het doel van Heerenveen. Maar er ontstonden geen echt grote kansen. Jensen probeerde het met een aantal afstandsschoten. Onze Boys lijken wel steeds meer een team dat voor elke meter vecht.

Woensdag staat de thuiswedstrijd tegen AZ op de rol. GOOD GOAN!!!!

Reacties zijn afgesloten.