FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Nipt verlies in Amsterdam

Onze Boys in Red hebben zondagmiddag met 2-1 verloren op bezoek bij Ajax, maar na afloop van de wedstrijd overheerste het gevoel bij de Tukkers dat er wellicht meer in had gezeten.

Ajax kwam het beste uit de startblokken en waren al na 3 minuten trefzeker, 1-0. Na 10 minuten ging de storm liggen en kwamen De Tukkers voor in het stuk. Na rust waren onze Boys een aantal keer gevaarlijk. 1 van die kansen hebben ze benut, Tighadouini Schot raak. Twente kreeg een boost en leek nog beter in het spel te komen. Kort na de 1-1 kreeg Ajax een onverdiende strafschop. Vanaf elf meter bracht Schöne de stand op 2-1. Ondanks enkele kansen in de slotfase bleef het bij de kleine nederlaag. Wederom was de scheidsrechter op negatieve wijze bepalend tijdens een wedstrijd van onze Boys. Good goan!!!

Eindstand: Ajax – FC Twente 2-1 (1-0)
Scoreverloop: 4’ Kluivert 1-0, 66’ Tighadouini 1-1, 71’ Schöne 2-1 (pen.)
Scheidsrechter: Gözübüyük
Gele kaart: De Ligt, Ziyech (Ajax), Ter Avest, Bijen (FC Twente)
Toeschouwers: 52.443

Opstelling Ajax: Onana, Veltman, De Ligt, Van de Beek (90+1 Wober), Neres (63’ Kristensen), Huntelaar, Ziyech, Schone, F. de Jong,  Tagliafico, Kluivert (82’ Younes).

Opstelling FC Twente: Drommel, Ter Avest (79’ Van der Lely), Bijen, Lam, Maria, R. Jensen, Maher, Holla (86’ Slagveer), Vuckic, Tighadouini (90’Hooiveld), Boere.

Reacties zijn afgesloten.