FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Buskaarten 1e seizoenshelft

Ga ook dit seizoen mee met FCT Riessen naar de thuiswedstrijden van FC Twente!

In een luxe touringcar van Havitravel uit Rijssen vertrekken we elke thuiswedstrijd 1.45 uur voor aanvang van de wedstrijd vanaf Café Spekhorst te Rijssen.

Zoals je op de pagina van het busvervoer kunt lezen, vertrekt de bus vrijdag 17 augustus om 18.15 uur richting de Grolsch Veste voor de eerste thuiswedstrijd dit seizoen. Voorafgaand aan het vertrek van de bus naar deze wedstrijd, is het weer mogelijk om in Café Spekhorst buskaarten te kopen. De verkoop van de buskaarten loopt van 17.30 tot 18.00 uur. De prijs bedraagt 50 Euro. Met de buskaart van FCTRiessen kun je in de bus van FCTRiessen meereizen naar alle thuiswedstrijden van FC Twente in de competitie tot aan de winterstop.

 

Reacties zijn afgesloten.