FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente wint van Telstar

Onze Boys in Red begonnen enorm slecht aan de wedstrijd, want al na luttele minuten spelen stond de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.

Drommel verwerkte een bal slecht en Sno kon profiteren. De Tukkers had den echter ook al heel snel een antwoord, want een aantal minuten later werd de gelijkmaker al gescoord door Boere, uit een voorzet van Cantalapiedra. Het ging op en neer, want aan de andere kant schoot Lescano tegen de lat.

Na de rust was Twente de bovenliggende partij, maar pas dertien minuten voor tijd wist invaller Oosterwijk dan toch voor blijdschap te zorgen, de jonge spits werkte de bal binnen. In de absolute slotfase zorgde Zekhnini ook nog eens voor de 1-3 met een mooie krul. Good Goan!!!

Scoreverloop: 1-0 (4′) S. Sno, 1-1 (8′) T. Boere, 1-2 (77′) J. Oosterwijk, 1-3 (90′) R. Zekhnini

Reacties zijn afgesloten.