FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Derde nederlaag van het seizoen

Vrijdagavond hebben onze Boys zich laten overrompelen door Den Bosch. Ze verloren met 2-1.

Twente heeft vrijdagavond haar derde nederlaag geleden in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Marino Pusic ging op bezoek bij FC Den Bosch, dat met 2-1 te sterk bleek.

Twente begon zwak aan de wedstrijd, na ruim tien minuten was de thuisploeg dicht bij de openingstreffer. Van der Winden zag zijn inzet via de lat terug het veld in stuiterde. In de 19de minuut kwam FC Den Bosch op voorsprong nadat Beltrame de bal achter het standbeen langs het doel in werkte. Vijf minuten later werd het ook 2-0. Vlak daarna kwamen onze Boys via Boere op 2-1 te komen, echter werd hij afgevlagd wegens buitenspel. In de 32ste minuut zette Boere namens de Tukkers alsnog de 2-1 op het scorebord.

Na de thee was wederom FC Den Bosch de betere ploeg en de kansen creëerde. Beide ploegen wisteb niet meer tot scoren te komen en bleef de stand na rust onveranderd. De wedstrijd eindigde hiermee in 2-1 in het voordeel van FC Den Bosch.

Scoreverloop:
19′ 1-0 Beltrame
24′ 2-0 Velkov
32′ 2-1 Boere

Rode kaarten:
77′ Velkov

Opstelling FC Twente:
Drommel; Ramos, Bijen, González, Ricardinho (82′ Maria); Hölscher, Espinosa, Smith; Aitor, Boere, Zekhnini (75′ Oosterwijk).

Reacties zijn afgesloten.