FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente wint van MVV

Onze Boys in Red zijn goed aan de tweede helft van de competitie begonnen. Ze wisten met 2-0 van MVV te winnen. Zekhinni en Brama wisten te score. Hierdoor staan we nu tweede.

Na een paar minuten spelen ontstond de eerste kans voor onze Boys. Na een verdedigingsfout belandde de bal voor de voeten van Espinosa, die zijn inzet vlak over de bovenhoek zag scheren. Na iets minder dan een halfuur spelen leek de thuisploeg via Abubakar op voorsprong te komen, echter bevond de aanvaller zich op dat moment in buitenspelpositie. Vlak voor rust kwam Twente op 0-1. MVV-verdediger Martina wilde de bal wegwerken, maar via Zekhnini werd deze omgetoverd in een doelpunt. Slechts ogenblikken later kwamen de Tukkers via Wout Brama zelfs op 0-2.

In de 55ste minuut was Twente dicht bij de derde treffer van de middag. Bijen kreeg de bal via een hoekschop op het hoofd, maar zag zijn poging via de bovenkant van de lat achter het doel belanden. Verdere werd er niet meer gescoord, wederom winnen onze Boys een wedstrijd waarin Brama heeft gescoord.

De vraag van vandaag aan Pusic is wel; Waarom stond Schenk niet op het veld vandaag?

Good Goan

Scoreverloop:
40′ 0-1 Zekhnini
45+1′ 0-2 Brama

Opstelling FC Twente:
Drommel; Nacho, González, Bijen, Ricardinho; Brama (68′ Hölscher), Smith, Espinosa (72′ Van der Heyden); Aitor, Oosterwijk, Zekhnini

Reacties zijn afgesloten.