FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Wij staan bovenaan

Onze Boys hebben door een 1-3 overwinning op Almere City FC voor het eerst de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie weten te veroveren.

De Tukkers kwamen in het eerste bedrijf prima voor de dag. Na een kans voor Almere sloeg Twente in de tiende minuut toe. Cantalapiedra kopte op aangeven van Ricardinho raak. De Spaanse aanvaller raakte daarna ook nog de lat. In de 36ste minuut werd het 0-2 toen Aitor Boere bediende. Bij rust kon Twente zichzelf alleen verwijten dat het duel in de uitverkochte thuishaven van Almere nog niet beslist was.

Direct na rust werd het weer spannend toen Meijer raak kopte: 1-2. Uiteindelijk besliste Twente het duel in de 72ste minuut. Nacho schoot de bal in het dak van het doel. Even daarvoor had Almere nog om een strafschop gevraagd, maar werden de penaltyclaims niet gehonoreerd. Uiteindelijk bleef het met veel inzet van onze Boys bij 1-3, waardoor Twente na 22 duels en voor het eerst dit seizoen dus koploper is. Good Goan!!!!

Reacties zijn afgesloten.