FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente wint overtuigend van Volendam

Onze Boys in Red hebben vrijdagavond een volgende stap gezet richting het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie. In de Grolsch Veste wisten ze van FC Volendam te winnen met 5-0.

Halverwege was het duel al beslist. Espinosa, Ricardinho, Bijen en Aitor zorgden binnen 35 minuten voor een 4-0 voorsprong in Enschede. Twente slaagde er in het restant van de wedstrijd nog in om er eentje bij te prikken: Jari Oosterwijk bepaalde de eindstand een kwartHalverwege was het duel al beslist. Javier Espinosa, Ricardinho, Peet Bijen en Aitor Cantalapiedra zorgden binnen 35 minuten voor een 4-0 voorsprong in Enschede. Twente slaagde er in het restant van de wedstrijd nog in om er eentje bij te prikken: Oosterwijk bepaalde de eindstand een kwartier voor tijd op 5-0. Een mooie avond en weer 3 punten in the pocket. Good Goan!!!

Reacties zijn afgesloten.