FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente hard onderuit op bezoek in Waalwijk.

Onze Boys in Red hebben maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie de eerste nederlaag geleden sinds 30 november 2018. De Tukkers verloren met liefst 4-1 bij subtopper RKC Waalwijk.

Bij RKC-FC Twente opende Bilate na dertien minuten de score door een voorzet van Seys via de vuisten van keeper Drommel in het doel te koppen. Aangever Seys maakte er vlak voor rust zelf 2-0 van met een van richting veranderd schot.

Cantalapiedra deed twintig minuten na rust wat terug namens Twente, maar door een ongelukkig eigen doelpunt van Ricardinho en een treffer van Maatsen in de slotfase trok RKC aan het langste eind. Vuckic maakte na rust nog zijn opwachting bij Twente en kwam zo voor het eerst in bijna dertien maanden in actie.

Sparta profiteerde optimaal van de zeldzame nederlaag van Twente door MVV Maastricht met 2-0 te verslaan.

Hoewel Sparta het gat wist te verkleinen, staat Twente nog altijd comfortabel aan kop in de Eerste Divisie. De formatie uit Enschede koestert met nog zes wedstrijden te gaan een voorsprong van acht punten op de Rotterdammers.

Vrijdag de kater maar wegspoelen tegen Dordrecht, Good Goan!!!!

Reacties zijn afgesloten.