FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Aanscherping Busbeleid

Busbeleid

FCT Riessen is de mening toegedaan om het huidig busbeleid enigszins aan te passen in de aanloop van het eventuele kampioenschap. Wij merken dat het de laatste tijd drukker wordt in de bus en dan voornamelijk op de terugweg.

Wij hebben dan ook besloten met extra buskaarten te gaan werken, die zullen worden uitgedeeld op de heenweg, na de betaling in de bus. Deze kaart dien je goed te bewaren, want zonder kaart kom je in eerste instantie niet meer mee terug.
De bus zal dan ook gesloten blijven totdat een van de bestuursleden terug is na einde van de wedstrijd om de bus te openen en zal dan om de kaarten verzoeken.

Voorrang

Indien er minder plekken beschikbaar zijn in de bus dan dat er mensen aanwezig zijn, hanteren wij de volgende stelregel. Supporters met een buskaart mogen als het eerste instappen, vervolgens de supporters met een ledenpas en als laatste de personen die incidenteel meegaan.

Kosten

De kosten voor de busrit blijven het zelfde
– € 8,- voor leden
– € 10,- voor niet leden
– In bezit van een buskaart, dan heb je de kosten al voldaan.
– Voor mensen die alleen een heen- of een terugweg meewillen, zullen vanaf nu ook het normale geldende tarief moeten betalen.

Reacties zijn afgesloten.