FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Wederom puntverlies na beschamende wedstrijd

Onze Boys in Red hebben in de eigen Veste met 1-0 verloren van FC Dordrecht. Doordat achtervolger Sparta Rotterdam slechts met 1-1 gelijkspeelde bij FC Den Bosch, valt de schade mee. Maar het was een blamerende vertoning.

Met Van der Heyden in de basis in plaats van de niet fitte Brama probeerde FC Twente de nare smaak van de 4-1 nederlaag bij RKC Waalwijk weg te spoelen. Twente slaagde in de eerste helft niet in die opzet, want de gastheren speelden matig en wisten nauwelijks tot uitgespeelde kansen te komen.

Dordrecht op voorsprong

Een aantal kleine speldenprikken waren de enige wapenfeiten van Twente en tot overmaat van ramp moest de thuisploeg vlak voor rust een tegentreffer incasseren. Na een onterecht gegeven hoekschop van Peijnenburg kwam de bal voor de voeten van Breedijk, die zijn inzet via Bijen het doel in zag gaan, 0-1.

Ook na rust was het spel van ons Twente slecht. Het tempo lag veel te laag om het Dordrecht, de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie, echt moeilijk te maken. Een kwartier voor tijd was het dan toch bijna raak voor de thuisploeg, maar de ingevallen Zekhnini schoot in kansrijke positie naast.

Twente ging in het slot van het duel op zoek naar de gelijkmaker. De ingevallen Assaidi kreeg een goede schietkans, maar raakte de bal helemaal verkeerd. In blessuretijd had die andere invaller, Vuckic, dé kans op de 1-1, ware het niet dat de Sloveen van dichtbij voorlangs schoot. Uiteindelijk bleef het bij 0-1 en daardoor lijden de Tukkers wederom een nederlaag. Het was niet om aan te gluren, GoodGoan!!!

FC Twente – FC Dordrecht 0-1

0-1 Bijen (ed/42)

Arbiter: Van de Graaf

Geel: Peijnenburg, Kok, Smith, Espinosa, Janssen

FC Twente: Drommel; Nacho, Gonzalez, Bijen, Ricardinho; Cantalapiedra, Smith (Vuckic/78), Van der Heyden (Zekhnini/46), Espinosa; Friday (Assaidi/71), Oosterwijk.

FC Dordrecht: Janssen; Breedijk, Peijnenburg, Ottewil, Kok; Summerville (Breukers/90), Smith, Zamouri; Montsma

Reacties zijn afgesloten.