FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

We are back..

Onze Boys in Red zijn terug in de Eredivisie, de club speelt komend seizoen weer op het hoogste niveau. De ploeg speelde afgelopen maandag gelijk tegen Jong AZ (0-0) en is drie wedstrijden voor het einde van het seizoen kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. Een geweldige prestatie van de spelers en staf die dit samen met de supporters hebben behaald.
Dankzij het verlies van Sparta en het 0-0 gelijk spel van onze Boys werden wij kampioen. Het is typerend voor het seizoen,  dat we op deze manier kampioen zijn geworden.

Na het laatste fluitsignaal van een zeer slechte wedstrijd barstte het feest los spelers vierden samen met de supporters, die het hele seizoen achter de ploeg hebben gestaan, het behalen van het kampioenschap. Het was clubicoon Blaise Nkufo die de schaalde uitreikte aan aanvoerder Brama. Twente komt eraan. Good Goan!!

FC Twente – Jong AZ 0-0

Toeschouwers: 30.000
Gele kaarten: Vuckic (FC Twente), Reijnders (Jong AZ)
Scheidsrechter: Clay Ruperti

Opstelling FC Twente: Drommel, Smith, Gonzalez (88′ Schenk), Bijen, Ricardinho, Brama, Vuckic (72′ Boere), Espinosa, Aitor, Oosterwijk, Zekhnini (77′ Hamdaoui).

Opstelling Jong AZ: Roggeveen, Church, Bergsma, Bakker, Kramer (71′ Gullit), Jacobs (62′ Taabouni), Helmer, Goudmijn, Mihálik, Duin, Reijnders.

Reacties zijn afgesloten.