FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente speelt gelijk.

Onze Boys in Red hebben met de hakken over de sloot gelijk gespeeld, de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen eindigde in 0-0. Zo blíjven De Tukkers ongeslagen in de eredivisie.

De Tukkers zullen het meest blij zijn met deze uitslag, want de beste en de meeste kansen waren voor Heerenveen.  Voor rust was er een grote kans voor Bruijn, maar zijn inzet kon nog worden geblokt door Pleguezuelo. Ook raakte Dresevic namens Heerenveen de lat. Onze Boys werden dreigend via Vuckic, Aitor en Schenk. Maar alle drie wisten ze niet te scoren.

Na de thee leek het een kwestie van tijd voor Heerenveen de score zou openen. Twente hield echter stand, ook omdat Heerenveen slordig met de mogelijkheden omging.

Voor onze Boys is het de derde gelijke spel in vier duels. Met zes punten na vier duels staat de ploeg op de achtste plaats. Good goan!!!

sc Heerenveen – FC Twente 0-0

Arbiter: Van Boekel

Geel: Roemeratoe, Espinosa, Faik, Ras

sc Heerenveen: Hahn; Floranus, Dresevic, Botman, Woudenberg (Van Rhijn/46); Kongolo, Bruijn (Ras/75), Faik; Ejuke (Van der Heide/83), Odgaard, Van Bergen.

FC Twente: Drommel; Pleguezuelo, Bijen, Schenk, Verdonk (Berggreen/80); Selahi, Roemeratoe (Aburjania/68), Espinosa; Aitor, Vuckic, Nakamura (Zekhnini/57)

Reacties zijn afgesloten.