FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Derde nederlaag op rij.

Onze Boys hebben voor de derde keer oprij niet weten te winnen. Sparta Rotterdam was met 2-1 te sterk voor onze Boys. Het was een matige wedstrijd van Twente.

Sparta had voor rust het betere van het spel en was ook gevaarlijker. Zo redde Twente-doelman Drommel uitstekend op prima kopballen van Mattheij en Ache. Vroeg in de tweede helft leverde het overwicht uiteindelijk wel een treffer op. Dervisoglu werd op randje buitenspel weggestuurd en rondde beheerst af.

De tegengoal schudde Twente wakker en twee minuten later was het alweer gelijk, zij het met enig fortuin. Verdonk zag zijn inzet gestopt door Coremans, waarna de bal via de paal en de knie van de Twente-verdediger alsnog het Rotterdamse doel inrolde.

Sparta had voor rust het betere van het spel en was ook gevaarlijker. Zo redde Twente-doelman Joël Drommel uitstekend op prima kopballen van Jurgen Mattheij en Ragnar Ache. Vroeg in de tweede helft leverde het overwicht uiteindelijk wel een treffer op. Halil Dervisoglu werd op randje buitenspel weggestuurd en rondde beheerst af.

In de slotfase ging het fout voor de Tukkers. Plegezuelo kreeg in de 85ste minuut rood voor een elleboogstoot en even later nam Sparta-aanvoerder Smeets de bal knap op de borst aan, waarna hij met een hard schot de bovenhoek vond. Al met al vooral verloren van ons zelf, wederom weinig agressie in het spel. Daarnaast had García een bijzondere basiselftal opgesteld. We misten de agressie van Selahi en Vuckic. Good Goan!!!

Sparta Rotterdam – FC Twente 2-1

1-0 Dervisolgu (49)
1-1 Verdonk (51)
2-1 Smeets (88)

Arbiter: Manschot

Geel: Verdonk, Vriends, Berggreen, Aitor

Rood: Pleguezuelo (FC Twente/85)

Sparta Rotterdam: Coremans; Abels, Vriends, Mattheij, Faye; Harraoui, Rigo, Smeets, Rayhi (Duarte/64); Dervisoglu, Ache (Veldwijk/61).

FC Twente: Drommel; Pleguezuelo, Schenk, Bijen, Verdonk; Brama, Busquets (Roemeratoe/58), Espinosa; Aitor, Berggreen (Selahi/86), Nakamura (Menig/77).

Reacties zijn afgesloten.