FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Busreis VVV Venlo – FC Twente (onder voorbehoud!) – inschrijving gesloten!

FCT Riessen wil een uitwedstrijd bezoeken met een eigen bus vanaf Café Spekhorst. Er is gekozen voor de wedstrijd VVV Venlo – FC Twente op Zondag 24 November, aanvangstijd 16.45 uur. De prijs zal tussen de 30 en 35 euro per persoon bedragen.

Aanmelding is onder voorbehoud dat FCT Riessen voldoende kaarten kan krijgen van FC Twente.

Bij volle bussen genieten leden uiteraard voorrang op niet-leden. Afgaande op de prijs van de voorgaande jaren, kunnen we vanaf 35 personen de wedstrijdkaart inclusief vervoerskosten aanbieden voor een prijs van € 25,- per persoon. Niet-leden betalen € 5,- meer, of kunnen ter plekke lid worden (en krijgen dan gelijk de korting). De wedstrijd wordt Zondag 24 November om 16.45 uur gespeeld.

Belangrijk: een SeizoenClubcard (SCC) of Clubcard (CC) is verplicht voor iedereen die een uitwedstrijd wil bezoeken. Let er dus op dat de naam die je in onderstaand formulier invult, hoort bij het (S)CC nummer dat je doorgeeft! FC Twente controleert hierop. Indien de naam niet overeenkomt met het doorgegeven (S)CC nummer, kan er geen wedstrijdticket worden gereserveerd!

Heb je je aangemeld en is bevestigd dat de busreis doorgang kan vinden? Dan is je kaart + busvervoer gegarandeerd. We gaan er dan van uit dat je ook daadwerkelijk meegaat. Indien je de wedstrijdkaart en busvervoer niet afneemt, dan zijn we genoodzaakt om de kosten voor de wedstrijdkaart en het busvervoer in rekening te brengen.

Programma

12.30 uur – Aanvang bij café Spekhorst voor de betaling.
13.00 uur – Vertrek uit Rijssen.
16.45 uur – Aanvang wedstrijd.
18.30 uur – Einde wedstrijd.
22.30 uur – Verwachte terugkomst in Rijssen.

We hopen er weer een gezellige trip van te maken, maar dit kan niet zonder jullie medewerking en wij vragen dan ook even jullie aandacht voor het volgende: FCT Riessen zal zorgen voor drankverkoop (bier en fris) in de bus. kosten 1 euro per blikje. Een ieder is vrij om zelf wat mee te nemen, zolang het maar geen glaswerk is. Degene die denkt onrust te kunnen veroorzaken in onze bus wordt zonder pardon uit de bus gezet en moet maar zien hoe hij of zij thuis komt. Dit geldt ook in geval van overmatig drankgebruik.

Wanneer er iets niet duidelijk is, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via uitwedstrijden@fctriessen.nl!

Voor eventuele wijzigingen, zie de actuele informatie op onze onze busvervoer-pagina.

Reacties zijn afgesloten.