FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Schaam je kapot!!!!

Onze Boys in Red zijn dinsdag uit het bekertoernooi geknikkerd door Go Ahead Eagles. In een mega zwak optreden in de eigen Grolsch Veste zegevierden de bezoekers met 2-5. De Tukkers waren verdedigend zo lek als een mandje.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Tukkers op achterstand. Rabillard was in de negende minuut de maker van de openingstreffer. Nog geen tien minuten later verdubbelde Go Ahead Eagles de score. Veltmate schoot vanaf elf meter de 0-2 tegen de touwen.

Op jacht naar de aansluitingstreffer raakte Bijen na 25 minuten spelen de lat. Slechts enkele minuten later was het dan wel raak voor Twente, nadat de bal vanwege hands op de stip ging. Aitor benutte de strafschop feilloos en bracht de marge terug naar één goal. Kort na rust kwam FC Twente langszij via een kopbal van Bijen. Verdedigend was Bijen een drama deze avond.

Twente wist na de gelijkmaker echter niet door te drukken en kwam in de 69e minuut wederom op achterstand. Invaller Berden was de maker van de 3-2. Binnen tien minuten verdubbelden de Deventenaren de marge via van de Venne. In de 85e minuut maakte Rabillard de vernedering voor onze Boys compleet en bepaalde hij de eindstand op 2-5. Al met al een wanvertoning van de ergste soort van onze Boys. Good Goan!!!

bron foto: pro sports

Reacties zijn afgesloten.