FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

De eerste overwinning in eigen huis (+ Fotoverslag).

Onze Boys in Red hebben zondagmiddag een knappe overwinning geboekt op FC Utrecht. In De Veste wonnen de Tukkers met 3-1. Aitor opende voor rust de score vanaf de elftmeterstip (1-0).

Een stand die na 45 minuten spelen ook op het scorebord stond. Na een uur spelen kwam Utrecht op gelijke hoogte door een doelpunt van Dalmau, maar binnen tien minuten bracht Vuckic met een prachtig doelpunt ons Twente weer op voorsprong.

In de slotfase zette Utrecht aan om de gelijkmaker te maken, maar de goal viel aan de andere kant. Aitor werd in de zestien neergelegd door Guwara en mocht even later opnieuw een strafschop binnen schieten. Het was een prachtige middag en een dik verdiende overwinning voor onze Boys. Good Goan!!!

FC Twente – FC Utrecht 3-1 (1-0)

Scoreverloop
22’ Aitor pen. 1-0
59’ Dalmau 1-1
68’ Vuckic 2-1
90+3’ Aitor  pen. 3-1

Toeschouwers: 25.500
Gele kaarten: Vuckic (FC Twente), Maher (FC Utrecht)
Rode kaart: 90+3’ Guwara
Scheidsrechter: Jeroen Manschot

Opstelling FC Twente: Drommel, Pleguezuelo, Bijen, Schenk, Verdonk, Roemeratoe, Selahi (80’ Aburjania), Espinosa (75’ Busquets), Aitor, Vuckic en Keito (60’ Zekhnini).

Opstelling FC Utrecht: Paes, Hoogma, Guwara, Maher (74’ Cerny), Kerk (81’ Bahebeck), Gustafson, Janssen, Klaiber, Joosten (46’ Dalmau), Abass, Ramselaar.

 

Reacties zijn afgesloten.