FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Wederom met lege handen! (+ Fotoverslag)

Zaterdagavond leden onze Boys in Red op eigen veld tegen Willem II de vierde nederlaag op rij. In een zwak optreden van onze Boys werd het 0-1 voor de gasten uit Tilburg.

Bij de eerste kans voor Willem II was het raak. Vrousai kopte de 0-1 binnen. Aan de andere kant werd een schot van Cantalapiedra geblokt. Pavlidis was namens de Tilburgers dicht bij een verdubbeling van de score, maar zijn kopbal ging naast. Köhlert schoot kort daarna over. Twente kwam lang niet in het spel, maar in de slotfase waren er toch wat kansen. Espinosa zag Holmén zijn inzet tot hoekschop verwerken. Debutant Latibeaudiere kopte daaruit over. In de laatste minuut van de eerste helft schoot Espinosa hard over en dus keek ons Twente bij rust tegen een achterstand.

2e helft

In het eerste kwartier van de tweede helft gebeurde er niet veel voor beide doelen. Na een klein uur vroeg Cantalapiedra om een strafschop, die kreeg hij niet, maar de Spanjaard hield er wel een blessure aan over en moest zich laten vervangen. Even later kwam Twente goed weg toen Verdonk uit een hoekschop op zijn eigen paal kopte. Kort daarna schoot Köhlert tegen Latiebeaudiere aan bij een goede kans. Garcia bracht Berggreen voor een slotoffensief. Grote kansen leverde zijn komst echter niet op. Sterker nog, invallers Gladon en Ndayshimiye waren gevaarlijk namens Willem II, maar Drommel bracht redding. In blessuretijd ging een schot van Menig richting doel, maar uitgerekend ploeggenoot Vuckic veranderde de bal van richting met zijn hoofd. De gelijkmaker kwam er niet meer en dus was de vierde nederlaag op rij een feit.

Garcia lijkt het spoor bijster te zijn zolang alles meezit is het makkelijk maar nu het niet loopt moet je als coach opstaan en de juiste beslissingen nemen en durven door te pakken. Het centrum is traag en voetballend zeer beperkt dus daar moet wat veranderen. Schenk/Bijen kan echt niet langer.

Middenveld met Brama Vukic en Selahi(moet altijd spelen). Meer body en agressie op het middenveld. Voorin Zekhini/Bergreen/Aitor(Menig). We hebben natuurlijk geen topteam maar wel, indien iedereen op de juiste plek wordt gezet, een team dat voldoende punten kan halen om boven de degradatie streep te eindigen. Good Goan!!!!

FC Twente – Willem II 0-1

0-1 Vrousai (6)

Arbiter: Van den Kerkhof

Geel: Verdonk, Nelom, Köhlert, Selahi, Nieuwkoop, Wellenreuther, Gladon

FC Twente: Drommel; Latibeaudiere, Bijen, Schenk, Verdonk; Brama (Selahi/60), Roemeratoe, Espinosa; Aitor (Menig/62), Vuckic, Nakamura (Berggreen/74).

Willem II: Wellenreuther; Heerkens, Holmén, Peters, Nelom (Nieuwkoop/44); Llonch, Saddiki, Vrousai; Köhlert, Pavlidis (Gladon/79), Nunnely (Ndayishimiye/65).

 

Reacties zijn afgesloten.