FCT Riessen

Supportersvereniging FCT Riessen

Twente en Groningen in evenwicht.

Onze Boys in Red hebben zaterdag in een saaie wedstrijd gelijkgespeeld tegen Groningen. Het werd 0-0. Beide ploegen schieten met het punt weinig op.

De opstelling van Twente riep voor de wedstrijd al veel vragen op bij de supporters en het eerste kwartier leverde dan ook nauwelijks hoogtepunten op in de Grolsch Veste. Groningen liet zich daarna wat meer zien, maar creërde amper kansen. Ook Twente was niet gevaarlijk, ook niet vreemd als je speelt zonder spits.

Na een schot van Aitor vroeg in de tweede helft gebeurde er lang weinig. De Spanjaard stond tien minuten later oog-in-oog met doelman Padt, maar Warmerdam trad op als redder. Kort daarna kreeg Sierhuis een strafschop, nadat debutant Troupée licht zijn been uitstak. Higler legde de bal makkelijk op de stip. Hrustic schoot echter op de paal.

Lundqvist kreeg nog een kans namens Groningen, maar Drommel redde eenvoudig. Twente was in de slotfase de bovenliggende partij en kreeg kleine mogelijkheden, maar scoorde niet. Al met een zwakke vertoning van beide partijen. Good goan!!

Bron foto: Orange Pictures

Reacties zijn afgesloten.