Posted on

by

in

Verkoop Buskaarten en compensatie eerste seizoenshelft

Voorafgaand aan de busreis tegen Go Ahead Eagles, zullen wij buskaarten verkopen voor de rest van de tweede seizoenshelft. Gezien wij in de tweede seizoenshelft 2 thuiswedstrijden gemist hebben, is de prijs van de buskaart bepaald op €50.- in plaats van de gebruikelijke €65.-

De verkoop start om 12:00.

Let op, buskaarten alleen aan te schaffen door leden (op vertoon ledenpas).

Uiterlijk 12:45 vertrekt de bus, dus kom op tijd als je een buskaart wil aanschaffen!

COMPENSATIE EERSTE SEIZOENSHELFT

Bij de verkoop van de buskaarten voor de eerste seizoenshelft, hebben wij aan jullie gevraagd of jullie aanspraak willen maken op een eventuele compensatie. Een aantal leden heeft tijdens de verkoop van de buskaarten van de eerste seizoenshelft aangegeven aanspraak te willen maken op compensatie, wanneer er geen stadionbezoek mogelijk was.

In de eerste seizoenshelft hebben wij 2 thuiswedstrijden geen busvervoer kunnen verzorgen. Deze leden kunnen €15.- korting ontvangen op de aanschaf van een buskaart voor de tweede seizoenshelft óf zich tijdens het verkoopmoment van de buskaarten melden om €15.- terug te vorderen. Deze compensatie is gebaseerd op de gemiste thuiswedstrijden tegen Feyenoord en RKC in de eerste seizoenshelft. Compensatie wordt alleen verleend tegen inlevering van de buskaart van de eerste seizoenshelft.

Onze berekening is als volgt tot stand gekomen:
In een normaal seizoen betaal je €130.- voor 17 thuiswedstrijden.
Per wedstrijd betaal je in feite €7,65. Om gedoe met kleingeld te voorkomen, hebben we dit bedrag afgerond naar €7,50 per wedstrijd.

In de eerste seizoenshelft hebben wij 2 wedstrijden gemist. Dit komt dus neer op een compensatie van €15.-
De compensatie kun je gebruiken als korting op de buskaart voor de tweede seizoenshelft. Ook kun je er voor kiezen om de €15.- op het verkoopmoment van de buskaarten terug te vorderen, wanneer je besluit geen buskaart voor de tweede seizoenshelft aan te schaffen.