Informatie

De supportersvereniging FCT Riessen maakt het voor FC Twente fans uit Rijssen en omstreken mogelijk om op een comfortabele manier een wedstrijd bij te wonen. Onze eigen supportersbus vertrekt al ruim voor aanvang van de wedstrijd, zodat er genoeg gelegenheid is om nog even gezellig in het Home van Vak-P of de Vriendenkring een biertje te drinken.

Vanaf onze vaste locatie, café Spekhorst in Rijssen, zullen bij elke thuiswedstrijd van FC Twente de bussen vertrekken. Het tarief voor de bus is voorlopig vastgesteld op €12,- voor leden en €15,- voor niet-leden per wedstrijd. Wie een vaste buskaart (per half seizoen) aanschaft, geniet een leuke korting, bovendien bent u dan verzekerd van een plaats in onze bus!

Als lid maakt u optimaal gebruik van extra kortingen bij ons busvervoer naar de thuis en uitwedstrijden van FC Twente. Tevens kunt u er zeker van zijn dat er elk jaar een spetterende feestavond voor u wordt georganiseerd. Maar dat was nog niet alles.. Onze vereniging zet zich in om voor u kaarten te bemachtigen voor aparte wedstrijden, zoals beker of Europese wedstrijden. Kortom, alle reden om lid te worden van onze vereniging!

U kunt lid worden door het online formulier in te vullen. Klik hier om het formulier te openen.

Als je lid word ga je akkoord met de privacyverklaring van FCT Riessen. Klik hier om deze te openen.

Reacties zijn afgesloten.